Mobilt bredband

Mobilt bredband

Om du är i antågande med att beställa mobilt bredband så har du kommit helt rätt. Vi jämför mobila bredband för att du skall kunna få den billigaste och bästa tjänsten som passar just dig. Det finns många fördelar med att skaffa ett mobilt bredband istället för ett tradionellt fast bredband.

Jämförelse av Mobilt bredband

 

Månadsavgift 89-249 kr 229-299 kr 79-399 kr 99-299 kr 149-399 kr
Uppstartskostnad 0 kr 250 kr 0 kr 250 kr 0 kr
Modem kostnad 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr
Hastighet i Mbits/s 6-32 Mb 3,1 Mb 6-40 Mb 3-40 Mb 16-80 Mb
Bindningstid 0-24 mån 0-24 mån 0-18 mån 0-18 mån 0-18 mån
Täckning Täckning Täckning Täckning Täckning Täckning
Uppsägningstid 3 mån 3 mån 3 mån 3 mån 3 mån
Vårt betyg 4/5 4/5 5/5 4/5 5/5
Beställ

Beställ här

Beställ här

Beställ här

Beställ här

Beställ här

 

Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget tillhandahåller en bra mix av bredband och på den mobila sidan har man nu även 4G uppkoppling. Observera att an kan få riktigt bra priser om man dessutom väljer att beställa även TV samt telefoni via dem.
Läs mer om Bredbandsbolaget mobilt bredband här.

Tele2

Tele 2 har ett stort utbud på den mobila sidan. Man har allt från budget alternativ för sig som inte behöver så snabbt bredband till blixtsnabb 4G uppkoppling. Man har även bra priser på mobilt bredband som kontantkort.

Läs mer om Tele2 mobilt bredband här.

Tre

Tre har ett gott rykte i branschen på sina mobila bredband och man har just nu tre st olika abonnemang att välja mellan. Man erbjuder upp till 32 Mbit/s och man har vunnit flera olika pris bla för bästa uppkoppling samt täckning.

Läs mer om Tre mobila bredband här.

Telenor

Telenor har vuxit snabbt vad det gäller bredband och det är inte så svårt att förstå varför då man numera har ett komplett utbud med riktigt snabba uppkopplingar upp till 80 Mbit/s. Man erbjuder har fyra olika abonnemang.

Läs mer om Telenor mobilt bredband här.

Net 1

Net1 är en nykomling på den svenska bredbandsmarknaden och man har just nu tre st olika abonnemang. Man erbjuder bara 3,1 Mbit/s men man får då surfa obegränsat. Företaget har sitt säte i Norge och man expanderar snabbt i Sverige just nu.

Läs mer om Net1 mobilt bredband här.

 

Just att kunna vara portabel när du behöver komma online är en stor fördel och dessutom har tekniken utvecklats så mycket att man numera kan få upp till 21 Mbit/s. Vi har sammanställt en komplett jämförelse av mobilt bredband här nedanså att ni i lugn och ro kan jämföra och bestämma vilket bredband som passar era behov bäst.

Så här fungerar Mobilt bredband

Dagens mobila bredband är helt trådlöst vilket innebär att signalen skickas till ditt modem via telefonlinjen. Den aboslut största fördelen med ett mobil bredband är att det spelar ingen som helst roll var du sitter så länge du har en mobiltelefon eller dator samt mobiltäckning så kommer man att kunna använda Internet uppkopplingen oavsett. Det finns olika tekniker på marknaden och beroende på vilken budget samt vilket hastighets behov man har. 3G är idag den billigaste samt äldsta tekniken som används för mobilt bredband. Den nyaste tekniken kallas 4G och det är en standard som klarar av betydligt snabbare hastigheter så du har som har stort behov att få en bra hastighet på mobilt bredband skall absolut titta på denna tekniken istället. Med denna teknik kan man surfa i upp till 80 Mbits/s vilket är snabbare än många fasta trådade bredband har idag. Mobilt bredband är stekhett just nu och det är den internet uppkopplingen som växer klart snabbast. Vill man ha ett portabelt liv är det ingen större tvekan att man skall välja mobilt bredband.

Category: mobilt bredband

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*